Lyngvej 25, Hou, Tranekær 5953
Lyngvej 25, Houborglund, 5953 Tranekær. Nordlangeland.

Særdeles velholdt Sommerhus i et af Langelands bedste sommerhusområder, alt i og omkring huset fremtræder i pæn og velholdt stand med store øst og sydvendte træterrasser der udnytter solen hele dagen.
Huset er opført i 1972 af bedste materialer, og blev for få år siden forsynet med nye trægulve, boligarealet udgør 73 kvm. heraf et veludstyret gæstehus på 10 kvm, desuden store overdækkede terrasser og 2 pæne redskabshuse til cykler, surfbræt, åleruser, fiskestænger, påhængsmotor, og hvad man ellers har brug for i et rigtigt sommerhus.
Langelandsbæltet der ligger ca. 300 meter fra huset er et fortrinligt fiskefarvand, der er egen badebro og ophalerplads til mindre både.
Har man lyst til at betragte skibstrafikken gennem Danmarks mest trafikerede farvand og i øvrigt mod på et skønt fredfyldt område i pagt med naturen, er dette sommerhus lige sagen.
Området er nabo til et større fredet areal der ejes af staten, i dette område er der skygge og læ dagen lang - og turen gennem området er en natur-og sanseoplevelse helt i særklasse.
Her går man mellem høje træer og glæder sig over lyden af fuglesang med underlægningsmusik af bølgebrus fra stranden, måske møder man en råbuk og en flok fasaner.
Ejendommens indretning fremgår af den plantegning, der er vedlagt salgsopstillingen.

Tilbage
FAKTA
Sagsnummer 20446
Kontantpris 750.000 kr.
Udbetaling 40.000 kr.
Brutto / Netto 3.104 kr. / 2.686 kr.
Ejerudgift 1.100 kr.
Ejendomstype Fritidshus
Bolig kvm 63 m2
Grund kvm 1274 m2
Byggeår 1972
Værelser 4
Energimærke
none
Tjek boliglån
DOKUMENTER
Ingen dokumenter