Paradisvejen 6, Humble 5932
Alt i og omkring det gulmalede sommerhus fremtræder i pæn og velholdt stand.
Huset har et boligareal på 81 kvm. 16 kvm. sydvendt overdækket terrasse samt 40 kvm. øst og vestvendte solterrasser.
Huset indeholder: Entre. Bryggers med vaskesøjle. Dobbelt soveværelse. 2 køjerum. Sydvendt opholdsstue med udgang til overdækket terrasse, stor brændeovn der kan opvarme hele huset, åbent veludstyret køkken.
Huset ligger ca. 200 meter fra Langelandsbæltet med Langelands bedste fiskevand.
Et stort grønt fællesareal hører til området med ophalersted for både og legeplads til børnene, stor fælles grillplads i vandkanten. En beliggenhed med mulighed for rigtig feriestemning for både børn og voksne.

Søger men feriestemning i et spændende område, i tæt kontakt med naturer og strandens ro og idyl, er dette sommerhus lige sagen.
Sommerhuset ligger tæt på Langelands Golfbane med en 18 hullers par 71 bane. Derudover er der en 6 hullers par 3 bane, driving range, puttinggreen og en stor indspils-green. Par 3 banen er en Pay and Play bane, som ikke kræver at du er medlem af en golfklub. Golfbanen er anlagt så den falder perfekt ind i den langelandske natur og der er flere naturlige søer på banens område. Fra banen er der desuden en storslået udsigt over Langelandsbæltet.
Langeland rummer rigtig mange eksempler på smuk bygnings- og landskabskultur, når det er bedst. Det smukke landskab veksler mellem idylliske bøgeskove og store herregårdsmarker, prægtige herregårde og romantiske bindingsværkshuse, og hele herligheden er omkranset af kilometervir af gode badestrande.
Det var på Langeland Adam Oehlenschlæger fandt inspiration til at skrive teksten til den danske nationalsang ”Der er et yndigt land”
Huset er fri for lejeaftaler og sælges med komplet inventar og udstyr.


Tilbage
FAKTA
Sagsnummer 20415
Kontantpris 695.000 kr.
Udbetaling 35.000 kr.
Brutto / Netto 3.281 kr. / 2.671 kr.
Ejerudgift 1.667 kr.
Ejendomstype Fritidshus
Bolig kvm 72 m2
Grund kvm 1270 m2
Byggeår 1980
Værelser 4
Energimærke
none
Tjek boliglån
DOKUMENTER
Ingen dokumenter